Matras boor machines van Boers Techniek


Boers Techniek is de absolute marktleider als het gaat om matras boor machines.  Boers Techniek heeft een ruime ervaring op dit gebied en is uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van kwalitatieve matras boor machines en het onderhouden daarvan.

Boers Techniek uit Elst werkt nauw samen met hun partners. Ook hebben wij machines staan over de hele wereld en onderhouden wij deze. Ook al staan deze machines ver weg, door het vele contact lijkt het alsof we er toch altijd bij zijn.

Efficiënt matras boren

De matras boor machines van Boers Techniek staan bekend om hun snelle en efficiënte werking als het gaat om schuim boren. Daarbij zorgen wij dat er een minimum aan restmateriaal verloren gaat. Schuim boren met onze machines staat voor zorgvuldig frezen met een kwalitatieve afwerking.

Maatwerk oplossingen in matras boor machines

Boers Techniek levert als geen ander maatwerk oplossingen voor de matras boor industrie. Onze adviseurs kijken graag naar de beste oplossingen per schuimsoort en voorzien u van helder en gedegen advies over de juiste oplossing. Er spelen veel factoren mee zoals bijvoorbeeld de hardheid van het te boren object. Wij vertellen u er graag meer over. Op onze website en ons You Tube kanaal kunt u ook het werking principe van onze schuim frees machine bekijken.

Voordelen van onze matras boor machines

  • Helder advies op maat over uw schuim boor machine voor specifieke toepassingen
  • Maatwerk ontwikkeling geavanceerde schuim frees machine
  • Ruim 20 jaar ervaring in de matrassen frees industrie
  • Concrete voorbeelden van succesvol door ons gebouwde en draaiende freesmachines


Neem contact op

Zoekt u een specialist in matras boor machines en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Boers Techniek u te bieden heeft? Neem dan contact op met onze binnendienst of bezoek onze website voor meer informatie.

Boers Techniek Elst (Holland)
www.boerstech.eu
+31 488 351 708

Boers Techniek Matras Boor

LinkedIn