Matras frees


Boers Techniek is de absolute marktleider als het gaat om een matras frees en het ontwikkelen van deze machines.  Boers Techniek heeft een ruime ervaring op dit gebied en is uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van een kwalitatieve matras frees en het onderhouden daarvan. Onze machines zijn internationaal bekend en hebben wij veel partners waar wij nauw mee samenwerken.

Matrassen frezen

De matras boor machines van Boers Techniek staan bekend om hun snelle en efficiënte werking als het gaat om schuim frezen. Daarbij zorgen wij dat er een minimum aan restmateriaal verloren gaat. Schuim frezen met onze machines staat voor zorgvuldig frezen met een kwalitatieve afwerking.

Maatwerk advies voor onze matras frees

Boers Techniek levert als geen ander maatwerk oplossingen voor de matras frees industrie. Onze adviseurs kijken graag naar de beste oplossingen per schuimsoort en voorzien u van helder en gedegen advies over de juiste oplossing. Er spelen veel factoren mee zoals bijvoorbeeld de hardheid van het te frezen object. Wij vertellen u er graag meer over. Op onze website en ons YouTube kanaal kunt u ook het werking principe van onze schuim frees machine bekijken.

Voordelen van onze matras frees machines

  •     Helder advies op maat over uw schuim boor machine voor specifieke toepassingen
  •     Maatwerk ontwikkeling geavanceerde schuim frees machine
  •     Ruim 20 jaar ervaring in de matrassen frees industrie
  •     Concrete voorbeelden van succesvol door ons gebouwde en draaiende freesmachines

Neem contact op

Zoekt u een specialist in het ontwikkelen van een matras frees en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Boers Techniek u te bieden heeft? Neem dan contact op met onze binnendienst of bezoek onze website voor meer informatie over onze matras frees!

Boers Techniek Elst (Holland)
www.boerstech.eu
+31 488 351 708

matras frees Boers Tech

LinkedIn