Schuim boor


Als het gaat om het maken van comfortzones in matrassen, dan praat u al snel over een schuim boor of schuim boor machine. Boerst Techniek is het bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van een schuim boor. Boers Techniek heeft ruime ervaring op het gebied van schuim boren en het ontwikkelen van deze machines.

De efficiënte werking van een schuim boor

De schuim boor van Boers Techniek in Elst staat bekend om de snelle en efficiënte werking. Dankzij de machines die ontwikkeld zijn voor deze schuim voor, gaat er een minimum aan restmateriaal verloren.

Het maken van een schuim boor

Boers Techniek levert als geen ander maatwerk oplossingen voor de matras boor industrie. Onze adviseurs kijken graag naar de beste oplossingen per schuimsoort en voorzien u van helder en gedegen advies over de juiste oplossing. Wij vertellen u er graag alles over. Op onze website en ons YouTube kanaal kunt u ook het werking principe van onze schuim frees machine bekijken.

Voordelen van onze schuim boor

  • Helder advies op maat over uw schuim boor voor specifieke toepassingen
  • Maatwerk ontwikkeling geavanceerde matras boor machine
  • Ruim 20 jaar ervaring in de matrassen frees industrie
  • Concrete voorbeelden van succesvol door ons gebouwde en draaiende freesmachines


Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een echte specialist als het gaat om het maken van een matras boor en het ontwikkelen van schuim boor machines? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken!

Boers Techniek Elst (Holland)
www.boerstech.eu
+31 488 351 708

Schuim boren bij Boers Tech

LinkedIn