Schuim frees machines van Boers Techniek


Boers Techniek is de absolute specialisten marktleider als het gaat om schuim boor machines.  Boers Techniek heeft een ruime ervaring op dit gebied en is uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van kwalitatieve schuimfrees machines.

Hierbij werken wij nauw samen met onze geselecteerde partners. Wij zijn er dan ook trots op dat onze schuim frees machines ingezet worden als productiemiddel door verschillende bekende fabrikanten.

Efficiënt Schuim frezen

De schuim frees machines van Boers Techniek staan bekend om hun snelle en efficiënte werking. Daarbij zorgen wij dat er een minimum aan restmateriaal verloren gaat. Schuim frezen met onze machines staat voor zorgvuldig frezen met een kwalitatieve afwerking.

Maatwerk oplossingen in schuim frezen

Boers Techniek levert als geen ander maatwerk oplossingen voor de schuim frees industrie. Onze adviseurs kijken graag naar de beste oplossingen per schuimsoort en voorzien u van helder en gedegen advies over de juiste oplossing. Er spelen veel factoren mee zoals bijvoorbeeld de hardheid van het te frezen object. Wij vertellen u er graag meer over. Op onze website en ons You Tube kanaal kunt u ook het werking principe van onze schuim frees machine bekijken.

Voordelen van onze schuim frees machines

  • Helder advies op maat over uw frees machine voor specifieke toepassingen
  • Maatwerk ontwikkeling geavanceerde schuim frees machine
  • Ruim 20 jaar ervaring in de matrassen frees industrie
  • Concrete voorbeelden van succesvol door ons gebouwde en draaiende freesmachines


Neem contact op

Zoekt u dé specialist in schuim frezen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Boers Techniek u te bieden heeft? Neem dan contact op met onze binnendienst of bezoek onze website voor meer informatie

Boers Techniek Elst (Holland)
www.boerstech.eu
+31 488 351 708

LinkedIn