Schuim freesmachine kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres!


Bent u op zoek naar een schuim freesmachine? Zoekt u meer dan de eerste de beste machine? Bij Boers Techniek hebben we jarenlange ervaring in het leveren van degelijke, goed functionerende machines, die uw schuim frezen zoals u dat wilt. Of u nu werkt met grote of kleine formaten, met steeds hetzelfde foam of met verschillende soorten, met onze machine kunt u het allemaal moeiteloos en vlot verwerken. Omdat onze kwaliteit internationaal in hoog aanzien staat, weet u zeker dat uw aankoop het geld waard zal zijn.

Geschikt voor verschillende soorten schuim


Hebt u verschillende soorten schuim die moeten worden gefreesd? Onze schuim freesmachine is geschikt voor een grote verscheidenheid aan schuim. De afwerking is echter altijd van de hoogste standaard. Wat voor materiaal u ook gebruikt, onze machine verzekert u van een schoon en secuur resultaat, zonder bramen, zonder afwijkingen. Zoals u dat van ons verwacht.

Eenvoudig in gebruik


Ook als u de installatie achtereenvolgens gebruikt voor schuimplaten van uiteenlopende formaten, is dat geen probleem. Het instellen van de machine is namelijk erg eenvoudig. Tussen de opdrachten door is het mogelijk om verschillende afmetingen schuimplaten te frezen zonder opnieuw te programmeren. Zo bespaart u tijd op het opnieuw programmeren van de freesmachine en kunt u sneller door met de volgende taak.

Veelzijdig maatwerk


Hebt u een ingewikkeld design in gedachten? Onze machine kan het aan. De horizontaal vastgestelde bladen kunnen schuim frezen op een diepte die u vrij in kunt stellen. Dit, in combinatie met het gebruik van verschillende freesdiameters, maakt het mogelijk om het model precies volgens uw wensen in het schuim te frezen. Zo worden zelfs uw complexere wensen moeiteloos vertaald naar de werkelijkheid.

Uitstekende kwaliteit


Wij vinden het belangrijk dat u kunt uitgaan van de kwaliteit van ons product. Onze specialisten werken er dan ook altijd aan om u een product te bieden dat weinig onderhoud behoeft en doet wat u ervan vraagt. Op die manier hebben we een internationale reputatie opgebouwd die onze kwaliteit onderstreept. Een schuim freesmachine van Boers Techniek is een professioneel stukje precisietechnologie waar u op zult kunnen blijven vertrouwen.

LinkedIn