Schuim frezen of schuim boren door Boers Techniek

Schuim frezen of schuim boren? Techniek op maat!

 

Schuim frezen of schuim boren? Bent u op zoek naar een machine die schuim kan frezen of schuim kan boren? Boers Techniek levert techniek op maat. Boers Techniek is wereldwijd de specialist op het gebied van schuimbewerking. Boers Techniek heeft schuim boormachines en freesmachines ontwikkeld die eenvoudig in gebruik zijn en weinig onderhoud behoeven. De schuim boor- en freesmachines zijn speciale machines van een uitmuntende kwaliteit. Het afleveren van kwaliteit staat bij Boers Techniek hoog in het vaandel. Dit komt omdat deze speciale foam bewerkende machines wereldwijd worden verkocht en de verwachtingen hoog zijn. Op dit moment heeft Boers Techniek 7 verschillende boormachines en 1 freesinstallatie ontwikkeld. Boers Techniek is ook in staat om maatwerk te leveren. Dat is pas echt techniek op maat!

Schuim frezen


De schuim freesmachine is ontworpen om grote vellen matrassen / schuim platen in te kunnen frezen. De schuim freesmachine is instaat een groot aantal soorten foam te frezen. De bladen van de freesmachine zijn horizontaal vastgesteld. De diepte waarop de bladen het foam infrezen is vrij instelbaar. Het is eenvoudig om de positionering en de formaten van de foam vellen in te programmeren. Door de verschillende freesdiameters worden er verschillende contouren in het matras gefreesd.

Het gefreesde materiaal wordt schoon gefreesd zonder bramen. Er blijft weinig materiaal achter in het foam. Het foam wordt met hoge precisie gefreesd. Met een schuim freesmachine van Boers Techniek bespaard u tijd en geld.

schuim boren schuim frezen

LinkedIn