Techniek op maat Elst


Techniek op maat staat bij BoersTechniek hoog in het vaandel. Het is de specialist op het gebied van schuimbewerkingsmachines. De firma BoersTechniek staan wereldwijd bekend om het specialisme. BoersTechniek heeft schuimbewerkingsmachines ontwikkeld. De schuimboormachines en schuimfreesmachines zijn eenvoudig in gebruik. Ook een belangrijk voordeel van de machines is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. De kwaliteit van het maatwerk techniek Elst staat bij deze firma hoog aangeschreven. De klant moet voor de volle 100% tevreden zijn. De speciale foam bewerkende machines worden door hun goede bewerkingseigenschappen nu wereldwijd verkocht. Er zijn door BoersTechniek 7 verschillende boormachines ontwikkeld en 1 freesmachine.

 

Het frezen van het schuim


De ontwikkeling en het ontwerpen van de schuimfreesmachine is gedaan om grote vellen matrassen en schuimplaten in te kunnen frezen. Door de machine op een speciale manier te ontwerpen is men nu in staat om veel verschillende soorten foam te kunnen frezen. Voor het techniek op maat Elst moet u bij BoersTechniek zijn. De diepte van de freesmachine waarop het foam wordt in gefreesd is vrij instelbaar. Daarom moet je voor deze manier van werken, voor maatwerk techniek Elst, bij de BoersTechniek zijn. Het is gemakkelijk om de formaten van de foam vellen te positioneren en daarvoor in te programmeren. De schuimfreesmachines zijn maatwerk techniek. Techniek op maat Elst is dus eenvoudig realiseerbaar. Door verschillende freesdiameters te gebruiken worden er in een dergelijk matras verschillende gaten gefreesd. De sleuven hebben geen bramen. Techniek op maat is door deze handelwijze eenvoudig realiseerbaar. Doordat ze gemakkelijk te bedienen zijn worden ze wereldwijd veel gebruikt. Met de machines van BoersTechniek wordt techniek op maat geleverd. Dat is ook de reden dat ze wereldwijd aan worden geschaft.

 

Klanten


Tot de klanten van BoersTechniek behoren de bedrijven uit de schuimindustrie, chemische industrie en voedingsmiddelenindustrie. Ook worden er, als er vraag naar is, producten geleverd aan de grafische sector en kunstenaars. Omdat in het pand van BoersTechniek het ingenieursbureau Luuk Oostijen Mechanical Engineering is gevestigd kunnen ze samen totale projecten realiseren. Door deze manier van werken is het mogelijk om aan alle eisen van de klant tegemoet te komen. Wat een klant vraagt is voor de firma BoersTechniek een uitdaging om het voor elkaar te krijgen. Daarbij zal de samenwerking soepel en plezierig plaatsvinden. Wanneer u dus een schuimfreesmachine nodig heeft moet u bij de firma BoersTechniek zijn.

Techniek op maat Elst

LinkedIn