Schuim frezen

Soort project : Machinefabriek

Schuim frezen


Als het gaat om het maken van comfortzones in matrassen, dan praat u al snel over een schuim frezen of een schuim frees machine. Boerst Techniek is het bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van een schuim frees en in het vak schuim frezen. Boers Techniek heeft ruime ervaring op het gebied van schuim frezen en het ontwikkelen van deze machines.

De efficiënte werking van schuim frezen

De schuim frees van Boers Techniek in Elst staat bekend om de snelle en efficiënte werking. Dankzij de machines die ontwikkeld zijn voor deze schuim voor, gaat er een minimum aan restmateriaal verloren.

Het maken van een schuim frees

Boers Techniek levert als geen ander maatwerk oplossingen voor de schuim frees industrie. Onze adviseurs kijken graag naar de beste oplossingen per schuimsoort en voorzien u van helder en gedegen advies over de juiste oplossing. Wij vertellen u er graag alles over. Op onze website en ons You Tube kanaal kunt u ook het werking principe van onze schuim frees machine bekijken.

Voordelen van schuim frezen

  • Helder advies op maat over schuim frezen voor specifieke toepassingen
  • Maatwerk ontwikkeling geavanceerde machine voor schuim frezen
  • Ruim 20 jaar ervaring in de matrassen frees industrie
  • Concrete voorbeelden van succesvol door ons gebouwde en draaiende freesmachines


Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een echte specialist als het gaat om schuim frezen en het ontwikkelen van schuim boor machines? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken!

Schuim frezen bij Boers Techniek

Het schuim wordt op de machine geplaatst en in een patroon gefreesd. Dit gaat vijf keer zo snel als een contour machine. Deze methode wordt vooral gebruikt om grote hoeveelheden matrassen met hetzelfde profiel te maken. De dikte van het matras en de profiel diepte zijn eenvoudig in te stellen.

Onze machines zijn zeer productief, eenvoudig in gebruik en behoeven weinig onderhoud!

Benader ons voor meer informatie en vul hier ons contactformulier in!

Boers Techniek Elst (Holland)
www.boerstech.eu 
+31 481 351 708

« Terug naar Machinefabriek« Terug naar projecten
LinkedIn