Over ons

Boers Techniek b.v. in Elst is een ervaren en vakgedreven metaalverwerkend bedrijf dat klantspecifieke projecten van A tot Z, of delen ervan, realiseert. Wij leveren voornamelijk maatwerk.

Ons Team

Boers Techniek b.v. werkt met een team van vakgedreven en klantgerichte medewerkers. Er is een goede mix van "jong en oud", zodat zowel nieuwe kennis als beproefde ervaring in het bedrijf aanwezig zijn. Samen met het team zijn we continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit en het stimuleren van de creativiteit. Het team biedt stagiaires de mogelijkheid een interessante stage te doen.
Kortom: ons enthousiaste team staat voor U klaar! 

Paul Boers

Paul BoersPaul Boers is sinds 2000 directeur-eigenaar van Boers Techniek b.v. in Elst. Hij heeft een brede technische opleiding en is als hoofd technische dienst werkzaam geweest bij Recticel Kesteren b.v. In 2006 heeft hij het bedrijf Van Aggelen en Berendonk overgenomen. Met zijn bedrijf wil hij een creatieve, betrouwbare partner zijn.

Corry Boers-van der Burg

Corry BoersCorry Boers-van der Burg verzorgt de administratie van het bedrijf, coördineert de marketingcommunicatie en is nauw betrokken bij de voorbereidingen voor deelname aan vakbeurzen, zoals de Interzum en de ISPA EXPO. Verder ondersteunt ze Paul Boers met bedrijfsmatige zaken.

Pagina afbeelding

Machine- en Apparatenbouw

Wij maken wat u bedenkt!

Ook zijn wij een goede sparringspartner om mee te denken over een technische oplossing.

Ondersteuning Technische Diensten

Door onze kennis en ervaring kunnen we ook voor Uw bedrijf de juiste partner zijn, waar U van A tot Z terecht kunt!

Video | Onze werkplaats

Bekijk hier de een virtuele tour door het hart van ons bedrijf. 

Metaalbewerking

Wij zijn creatief in techniek. Neem contact met ons op en wij maken wat u bedenkt!

 

LinkedIn