Schuim boren bij Boers Techiek


Het boren wordt gedaan door middel van speciaal in huis geproduceerde hollen boren. Deze worden in boorbalken gemonteerd zodat er in 1 boring tot wel 60 gaten tegelijk worden geboord. Ook zorgen de machines ervoor dat er diverse patronen in de matrassen geboord kunnen worden en restmateriaal automatisch afgevoerd wordt. Door verschillende boorpatronen te programmeren kunnen er verschillende matrassen met verschillende comfortzonen gemaakt worden. Ook ontstaat er een goede beluchting in het matras. Met meer dan 20 jaar ervaring maakt het Boers Techniek de internationale marktleider op het gebied van boren van schuim.

Schuim boor machines van Boers Techniek


Boers Techniek is de absolute specialisten marktleider als het gaat om schuim boor machines.  Boers Techniek heeft een ruime ervaring op dit gebied en is uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van kwalitatieve schuimfrees machines. Hierbij werken wij nauw samen met onze geselecteerde partners. Wij zijn er dan ook trots op dat onze schuim boor machines ingezet worden als productiemiddel door verschillende bekende fabrikanten door de hele wereld.

Efficiënt schuim boren

De schuim boor machines van Boers Techniek staan bekend om hun snelle en efficiënte werking als het gaat om schuim boren. Daarbij zorgen wij dat er een minimum aan restmateriaal verloren gaat. Schuim boren met onze machines staat voor zorgvuldig frezen met een kwalitatieve afwerking.

Maatwerk oplossingen in schuim boor machines

Boers Techniek levert als geen ander maatwerk oplossingen voor de schuim boor industrie. Onze adviseurs kijken graag naar de beste oplossingen per schuimsoort en voorzien u van helder en gedegen advies over de juiste oplossing. Er spelen veel factoren mee zoals bijvoorbeeld de hardheid van het te boren object. Wij vertellen u er graag meer over. Op onze website en ons You Tube kanaal kunt u ook het werking principe van onze schuim frees machine bekijken.

Voordelen van onze schuim boor machines

  • Helder advies op maat over uw schuim boor machine voor specifieke toepassingen
  • Maatwerk ontwikkeling geavanceerde schuim frees machine
  • Ruim 20 jaar ervaring in de matrassen frees industrie
  • Concrete voorbeelden van succesvol door ons gebouwde en draaiende freesmachines


Neem contact op

Zoekt u dé specialist in schuim boor machines en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Boers Techniek u te bieden heeft? Neem dan contact op met onze binnendienst of bezoek onze website voor meer informatie.

Boers Techniek Elst (Holland)
www.boerstech.eu 
+31 481 351 708

« Terug naar Machinefabriek« Terug naar projecten
LinkedIn