Speciaal machinebouw in Elst


In Elst in de gemeente Overbetuwe in de provincie Gelderland is Boers Techniek b.v. te vinden, een fabriek met als specialiteit machinebouw op maat. In de moderne fabriek met de laatste technische snufjes, zoals onder andere een CNC Plasmasnijder en een werkplaats van 550 m2, staat een team van vakmensen met ambachtelijke kennis en technische knowhow klaar om speciale machines voor het vervaardigen van uw apparatuur of producten te ontwerpen en te maken. Speciaal machinebouw Elst maakt machines voor u op maat. Maatwerk om bijvoorbeeld schuim te frezen, maar Boers Techniek b.v. heeft ook apparatuur en mensen in huis om staal, RVS of aluminium te snijden, om roestvrijstalen werken te realiseren en om, samen met ingenieursbureau Luuk Oostijen Mechanical Engineering, de meest ingewikkelde machines te ontwikkelen. Kernwoorden bij Boers Techniek zijn: maatwerk, totaalprojecten, technische oplossing en speciaal machine bouw Elst.

Onderhoud aan machines


Speciale machines hebben speciaal onderhoud nodig. Speciaal machine bouw Elst is ook in staat wekelijks of zelfs dagelijks technisch onderhoud te doen aan de machines die in uw fabriek staan opgesteld. Onze mensen zijn hoog gekwalificeerd en hebben een brede ervaring. U wilt er van op aan kunnen en gewaarborgd zijn dat alle machines in uw fabriek te allen tijde blijven draaien. Boers Techniek b.v. biedt u die zekerheid met de juiste ondersteunende technische diensten.

Op maat gemaakt


Wij leveren maatwerk voor de voedingsmiddelenindustrie, de schuimindustrie (Boers Techniek is zelfs wereldwijd de absolute specialist op het gebied van schuimbewerking), de chemische industrie en grafische industrie. Kunstenaars weten ons te vinden voor hun soms verregaande projecten. Speciaal machinebouw Elst realiseert klantspecifieke producten en is creatief in techniek. Creatief in metaal. Innovatief in het ontwerpen van speciale machines. Ook maken wij speciale metalen onderdelen helemaal naar uw wensen en eisen. U kunt hierbij denken aan RVS kasten, rollerbaantafels, Lisport XL de testmachine voor kunstgras. Bel of mail ons voor een afspraak zodat wij uw probleem kunnen gaan oplossen!

Speciaal machinebouw in Elst

LinkedIn